Olen viime aikoina istunut tiuhaan askartelupöytäni ääressä, aiheena tietenkin skräppäys. Aluksi keskityin Project lifen loppuun tekemiseen, sen jälkeen Ihana -lehden askartelujuttu vaati tekemistä ja kun vauhtiin olin päässyt, jatkoin skräppäämällä. Askartelu on jo vuosia ollut yksi rakkaimmista harrastuksistani ja on ollut kerta kaikkisen ihanaa löytää sille aikaa.
Askartelu on minulle tapa rentoutua ja ottaa omaa aikaa. Siitäkin syystä askartelun merkitys aina vahvistuu silloin kun elämässä tuntuu muuten olevan hektistä. En välttämättä tee kovin hienoja tai luovia tuotoksia joka kerta, mutta tärkeintä ei oikeastaan ole se mitä tekee, vaan se, että ylipäätään tekee!
Tämä yksinkertainen sivu sai alkunsa kun halusin ehdottomasti käyttää tuon hauskan poron, jonka olen ostanut jostain käsityömessuilta tai kaupasta, en tarkalleen muista mistä. Se kuitenkin herätti minussa heti sellaiset sympatiat, että oli pakko napata se mukaan. Aika iloinen veijari.
Osallistuin tällä samalla työllä myös CSI-haasteeseen, josta löydät lisätietoja täältä.
skräppäys_joulu

Kuuluuko käsillä tekeminen sinun elämääsi? Vai onko sinulla jokin muu tapa rentoutua ja ottaa aikaa itsellesi?