Vuosi on ollut monipuolinen ja tapahtuma rikas. Kokosin tähän luetuimmat postaukset viime vuodelta. Yllättäin koko vuoden luetuin juttu kertoi Donitsinsiemenistä! Se oli ehkä ensimmäinen pieni someilmiö minkä blogini sai aikaiseksi. Facebookissa kuohui puolesta ja vastaan. Muut suositut postaukset ovat nekin käsitelleet askartelua ja ruokaa, lukuunottamatta kesän partioleiriä.

Joulukuun aikana pyörinyt joulukalenteri oli supersuosittu. Parasta oli nähdä Instagrammissa ja blogeissa töitä, joita oli tehty joulukalenterin inspiroimana. Sain siitä ja kaikista kivoista kommenteista valtavasti energiaa ja intoa bloggaukseen! Kiitos jokaiselle osallistuneelle, niin joulukuussa kuin pitkin vuottakin. Kommenttinne ovat paras kiitos bloggaamisesta.

Ruoka ja askartelu tulevatkin olemaan blogini kantava teema myös tulevana vuonna. Haluaisin keskittyä vielä lisää erilaisiin juhliin, sillä niissä askartelu ja ruoka kohtaavat luonnollisella ja hauskalla tavalla. Toivon tulevalta vuodelta myös lisää vieraita, aktiivisempaa videon käyttöä ja kaiken kaikkiaan enemmän ja paremmin teitä lukijoita inspiroivaa ja ilahduttavaa sisältöä. Joulun jälkeen on tullut huiseja ideoita blogin suhteen, kiitos unettomien öiden! Niistä lisää toivottavasti jo tammikuun aikana!

Mikä on ollut sinun suosikkisi viime vuonna? Kokeilitko jotakin reseptiä? Askartelitko blogistani inspiroituneena?