Kiitos vuosi 2015, olit hyvä. Toit elämääni paljon uusia asioita, ihmisiä, mahdollisuuksia, kokemuksia ja muistoja. Haastoit ja toit stressiä. Pakotit kasvamaan, kokeilemaan ja uskaltamaan. Annoit mahdollisuuden etsiä omia rajoja.
Hyvä vuosi 2015, kiitos, että sain toteuttaa unelmiani. Rohkaisit minua tarttumaan mahdollisuuksiin. Toisinaan myös aavistuksiin mahdollisuuksista. Osa aavistuksista ei tuottanut hedelmää, osa vaati paljon työtä kasvaakseen, osa unelmista toteutui helpommin. Kaikki opettivat jotakin. Antoivat suuntaa tai rohkaisivat jatkamaan. Kiitos, että sain matkustaa. Kiitos, että olen saanut mahdollisuuden työstää omaa kirjaa minulle rakkaasta aiheesta. Kiitos, että olen päässyt bloggaamaan hienoon ja innostavaan yhteisöön, Blogirinkiin. Kiitos, että olet avannut yhteistyö mahdollisuuksia. Kiitos, että remontti valmistui.
Kiitos vuosi 2015, että olen saanut elää rakkauden ja onnen täyteistä elämää. Kiitos omasta ja läheisteni terveydestä. Kiitos siitä, että olen saanut mahdollisuuden tehdä asioita, jotka olen kokenut tärkeäksi ja jotka tekevät minut onnelliseksi. Kiitos perheestä ja läheisistä ihmisistä. Kiitos ystävistä. Kiitos naurusta ja ilosta ja suurista tunteista.
Kiitos sinulle kun olit blogini kautta mukana vuoden 2015 pienissä ja suurissa tapahtumissa.

 

Askarteluvinkki tähän väliin. Leikkasin numerot paketointi paperin paloista niin, että tulostin numerot paperin nurjalle puolelle peilikuvana ja leikkasin saksilla irti. Aika kivat, eikö?

Mistä sinä kiittäisit mennyttä vuotta?