Joulukalenterissa alkaa luukut käymään vähiin, joten tiputetaan tänne väliin yksi yllätys luukku. Olen tänä jouluna ollut aikaisessa ja saanut kaikki lahjat (melkein, muistin juuri pari kirjekuorta, jotka kaipaavat pientä tuunausta) paketoitua.
Olen hyvin yksinkertaisen linjan kannattaja, mutta tykkään, että paketeissa on vähän jujua mukana. Paketointia helpottaakseni hankin sopivia pakkausmateriaaleja jo hyvissä ajoin netistä. Löysin kivan kaupan, Oi Paketti, josta tilasin muutaman erilaisen paketointipaperin, narua ja kakkupapereita. Ostoksia täydensin Tigeristä ja ihan Prismasta. Koristeita minulla oli askarteluharrastukseni takia jo omasta takaa ja hauskat mustavalkoiset tarrat hankin Tallinan visiitillä.
Olen siis keräillyt pakkausmateriaalia vilkuilemalla tarjontaa sillä silmällä jo hyvissä ajoin ennen H-hetkeä. Ajatukseni on lisätä (mikäli muistan, ei sada kaatamalla vettä jne.) muutamaan pakettiin havunoksa viimeisen silauksen tuomaan.

Mitään kovin spektaakkelimaista ei paketeista tänä vuonna löydy, mutta olen aika tyytyväinen yhtenevään teemaan ja löytämiini hauskoihin papereihin. Mustavalkoinen värimaailma yhdistettynä kultaan on sitä paitsi aika tyylikäs, eikö?

 

Jos kaipaat viime hetken vinkkejä paketointiin niin katso edelliset paketointia koskevat luukut täältä ja täältä. Katso myös alla olevat linkit paketointi ideoihin.