Oikein mukavaa torstaita sinulle! Tänään minulla on ilo ilmoittaa, että Kaikki paketissa -blogi on tehnyt joulukalenterin kahdeksannen luukun. Kannattaa käydä Janin ja Aleksin blogissa vierailulla, sillä koko blogi on täynnä ihania DIY ideoita ja mukavaa henkeä. Käy katsomassa ja inspiroitumassa! Mutta pitemmittä puheitta, annetaan ääni kaksikolle.

Lumiukko koristaa joulupaketin

Joulukalenterin kahdeksannen luukun idean teille tarjoaa Kaikki Paketissa -blogi, jonka takana häärää helsinkiläiskaksikko Jani ja Aleksi. Kaikki Paketissa tarjoaa lukijoilleen persoonallisia paketointivinkkejä, mukavia lahjaideoita, helppoja DIY-ohjeita, oivalluksia juhlapöytään sekä muita elämän juhlahetkiä. Tämän päivän luukussa tarjoamme jouluisen paketointi-idean.

Mitä sinulla nousee ensimmäiseksi mieleen sanasta lumiukko? Kenties lapsuudessasi rakentama lumiukko tai televisiosta tuttu piirroselokuva? Vai aloitko hyräillä mielessäsi ”Hei kuuraparta, lumiukko valkoinen”? Eikö olekin uskomatonta, kuinka paljon muistoja ja tunnetta voi sisältyä lumiukkoihin. Jos meiltä kysytään, vastaus on helppo. Lumiukko-piirroselokuvan katsominen on edelleen osa joulutraditiotamme, vaikka juonen muistaakin jo ulkoa. Aina se vain on nähtävä. Ei tule joulua ilman lumiukkoa!

Lumiukko toimi inspiraation lähteenä, kun suunnittelimme tämänkertaista lahjapakettia. Tämä on omiaan kaikille lumiukko-faneille. Paketin tekemiseen tarvitset puunappeja tai -helmiä, joiden läpi menee reikä. Lisäksi tarvitset valkoista, mustaa ja oranssia maalia. Mustan ja oranssin maalin voi myös korvata samanvärisillä tusseilla. Aloita maalaamalla puunapit kauttaaltaan valkoisiksi. Anna maalin kuivua ja maalaa tai piirrä lumiukolle napit, silmät, suu sekä porkkananenä. Kiedo lahjapaperia paketin ympärille ja teippaa kiinni. Vedä valkoinen naru tai langanpätkä puunappien läpi ja kiedo lumiukko pakettiin kiinni. Solmi langasta kaunis rusetti toiselle puolelle pakettia. Näin lahjasta tulee kaunis molemmin puolin.

Lisää ideoita löydät blogistamme. Meidän löydät myös useista some-kanavista. Tervetuloa inspiroivalle diy-vierailulle!
Blogin kotisivu: www.kaikkipaketissa.fi
Facebook-sivut: www.facebook.com/kaikkipaketissa
Instagram: www.instagram.com/kaikkipaketissa 
Pinterest: http://www.pinterest.com/kaikkipaketissa/
Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCsjof4U7dWUwpn30-LeA5nw/videos

Lämmintä joulunodotusta Ku ite tekee, saa mitä tulee -blogin lukijoille!

Millaisia hauskoja paketteja sinä olet tehnyt? Linkitä oma pakettisi mukaan. Kurkkaa myösmeneillään oleva arvonta täältä.