Ihanaa ensimmäistä adventtia!
Joulukuu paukuttelee ovella ja kuten huomaatte, blogissakin on siirrytty jouluaskarteluihin. DIY-joulukalenteri, jossa te lukijat olette mukana starttaa ensimmäinen päivä, mutta koska partiolaistenkin joulukalenteri alkaa tänään, niin otetaan blogissakin pieni varaslähtö joulukalenteriin.
Joulukalenterissa on luvassa on kaikkea leivonnasta kasten kanssa askarteluun ja koristelusta kirjoneuleeseen. Eli hyvinkin monipuolinen kalenteri on tulossa. En malta odottaa. Mun lukijat on niin taitavia, en kestä!
Jouluna moni, joka normaalisti ei juurikaan askartele, saattaa innostua tekemään joulukortit itse. Osa on tehnyt joulukortit jo tammikuussa, osa pikku hiljaa pitkin vuotta ja sitten ovat meikäläiset jotka havahtuvat joulukorttien tekoon siinä vaiheessa kun viimeinen postituspäivä lähenee. Olen jo kymmenen vuotta tehnyt joulukortit itse ja monenlaista mallia on tullut kokeiltua. Osa malleista on tosi yksinkertaisia, osan eteen on nähty enemmän vaivaa.

 

Ajattelin kokeilla tälläistä ihan uudenlaista tapaa jakaa ideoita ja mistäpä muustakaan kuin joulukorteista. Tiedän, että lukijoissani on todella monipuolisia taitoja omaavia askartelijoita ja ajattelin, että olisikaan mukavampaa kuin kerätä yhteen kaikki hyvät ideat. Innostua ja inspiroitua yhdessä.

Voit olla lasten kanssa askarteleva, leimasinkuvien värittäjä, modernien muotojen ystävä tai kierrätysaskartelija. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan! Pyydä askartelevaa ystävääsikin osallistumaan. Mitä enemmän ideoita, sitä parempi, eikö? Ja hei, tuu mukaan joulukalenteriin, me tehtiin se yhdessä!

Kaikkien korttinsa mukaan linkanneet ovat mukana arvonnassa, katso lisätietoja täältä.