Kuukauden katsotuimmat reseptit

Hei kaikki kokki kolmoset ja muut kotikokit. Olen huomannut, että moni tulee blogiini nimenomaan reseptien perässä. Suosituimmat hakusanat koskevat ruokaa tai juhlien järjestämistä. Joskus blogiin löydetään tietysti muidenkin hakusanojen perusteella, kuten esimerkiksi mistä saa chorizo makkaraa, 20 vuotta vanha tatuointi, blogi lihava treenaaja, haaveissa neljäs lapsi ja huonosti suunniteltu keittiö. Toivottavasti kaikki ovat löytäneet jonkinlaisia vastauksia kysymyksiinsä. Jos eivät, niin kannattaa kysyä. Vastaan mielelläni lukijoiden lähettämiin kysymyksiin! (Siinäpä muuten hyvä idea tulevaisuuden varalle.)
Uusille lukijoille, jotka tulevat nimenomaan ruuan perässä suosittelen vilkaisemaan ylhäältä löytyviin välilehtiin Ruoka & reseptit. Sieltä löytyy aika näppärässä muodossa blogini keskeinen sisältö aiheeseen liittyen. Mutta tässä viime kuun luetuimmat reseptit. Löytyykö näistä ideaa vaikkapa pikkujoulujen tarjoiluun?

Luetuimmat reseptit

Toivottavasti nämä reseptit inspiroivta sinua kokeilemaan jotakin uutta ja herkullista!
Mikä näistä resepteistä on sinun suosikkisi?

Huomenna se alkaa! Joulukalenteri nimittäin! Viritelkää tonttulakin päähän ja glögit lämpenemään.