Hei kaikki!

Huomaatteko, olen vaihtanut blogin ulkoasua vähän maltillisemman talviseksi. Projekti on yhä hieman kesken, mutta ihanaa olla välillä prinsessa. Kuva on otettu osana Voimauttavan valokuvan opintojani pari vuotta sitten helmikuussa. Tykkään sen fiiliksestä. Minulle tulee siitä aina mieleen Sini Sabotagen biisi Kaikkihan me ollaan prinsessoi. Yritykseni muuttaa blogin fontteja on vielä vaiheessa, sillä superkoodaritaitoni eivät toistaiseksi ole riittäneet muutaman ongelman ratkomiseen. Tykkään kuitenkin blogin ulkoasun muokkaamisesta, se on kokonaan uusi maailma, jossa saa harjoitella sekä koodaamista, että hermojensa hallintaa.

Tykkään, että blogi on kokonaisuudessaan jotenkin omatekoinen, ihan niin kuin sisältökin. Että enemmän tunteella kuin taidolla. Oletteko te tehneet itse bloginne ulkoasun, valinneet valmiista vaihtoehdoista vai ostaneet jonkun toisen tekemän ulkoasun?

Mitä tykkäät uudesta ilmeestä?

Arvonta

On käynyt niin hienosti, että minulla on blogini facebook sivuilla jo lähes 1000 tykkääjää. Aivan mahtava homma, enkä voi kyllin kiittää teitä lukijoita! Tykkään teistä jokaisesta, olette mahtavia! Olisin mielelläni tarjonnut kakku kahvit ihan jokaiselle, mutta ymmärtänette, että siinä olisi jo melkolailla haastetta tälläiselle teeseitse -naisellekin.  Niinpä laitoin blogini facebook -sivuille pienen arvonnan käyntiin. Käy tykkäämässä ja osallistumassa. Ja hei, ois aivan mahtavaa jos jakaisit blogini sun kavereillekin! Arvonta suoritettu, kiitos kaikille osallistuneille!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!