Isänpäivään nimittäin.
Meinasin laittaa tänne jotain vinkkejä ja ateria suosituksia, mutta tiedättekö mitä? Välillä on pakko olla läsnä. Pelata lautapelejä, askarrella lasten kanssa, katsoa yhdessä Nenäpäivän lähetystä, käydä vanhempain varteissa ja ostaa uusia housuja.
Sellaista meidän elämään on tällä viikolla kuulunut. Tavallista mukavaa elämää. Ollaan syöty makaroonilaatikkoa ja makkarakeittoa. Oikeen ryvetty ihanassa tavallisuudessa ja keskinkertaisuudessa. Nautittu mitäänsanomattomuudesta ja suorittamattomuudesta.
Juuri sellaista minkä äärelle harvoin tulee pysähdyttyä, kun on muka niin kiire. Tällä viikolla olen ollut kiitollinen juuri siitä kiireettömyydestä, tavallisuudesta ja arkisuudesta. Ja muutamasta uudesta huonekasvista.

Mutta ei me isää olla unohdettu. Lahjat on pakattu ja menu suunniteltu. Meillä syödään yrttikuorrutettua karitsan karetta, itse tehtyjä kurpitsaravioleja ja jälkiruuaksi suklaaviskikakkua. Ja jos ehditään niin alkupalaksi lohi cheviseä. Laittelen ohjeet sitten ajoissa seuraavaksi isänpäiväksi.

Ihanaa viikonloppua sulle.