Keittiöremontimme etenee hiljaa mutta toivon mukaan varmasti. Suurin osa keittiönkaapeista on paikoillaan, välitila saumausta vaille valmis ja kaikki koneet on sentään jo samassa rakennuksessa. 
En edes viitsi alkaa luettelemaan mitä kaikkea puuttuu, mutta kuten kuvasta näkyy, ainakin sähkömiestä kaivataan vielä.
Jo tässä vaiheessa voin kuitenkin todeta, että keittiöstä tulee täydellinen. Tai ainakin juuri sellainen kuin toivoinkin. Kaapit on puuseppä tehnyt mittatilaustyönä antamieni kuvien ja piirustusten pohjalta. Eli jos joku ei keittiössä toimi, niin se on sitten ihan oma vikani.
Keittiö on tehty 50 luvun henkeen. Kaapin ovet ovat vaaleansiniset, mutta muuten koko keittiö on valkoinen. Kodinkoneita myöten. Lukuunottamatta nykyisestä keittiöstä siirtyvää Festivo kylmiötä, joka on teräksen värinen.
Keittiöön itsessään ei mahdu ruokapöytää, etenkään koko meidän perhekodin poppoolle, joka yhteensä parhaimmillaan käsittää 16 henkeä. Niinpä uuden keittiön viereinen takkahuone valjastetaan ruokailutilaksi. Se on toistaiseksi saanut pintaansa uuden tapetin.  Tapetti on nimeltään Vadelma. Se on Tapettitalosta ja edustaa tyyliltään vähän uudempaa, 60, 70 -lukua, mutta toimii väriensä puitteissa kivasti keittiönkaappien kanssa.
Muuten ruokailutila on vielä kaaoksen vallassa. Keittiön tieltä puretun kodinhoitohuoneen tavararoista osa on uudelleen sijoittamatta. Niimpä ne on sijoitettu kasoihin ympäri huonetta.

Keittiöremontti etenee seuraavaksi siihen, että keittiö valmistuu. Sen jälkeen se otetaan käyttöön. Tämän jälkeen vanha keittiö voidaan purkaa. Puretun keittiön tilalle rakennetaan makuuhuone. En näe loppua tälle projektille.