Jatketaan taas muistomaanantai teemalla, eli uudelleen julkaisen joitakin suosikki töitäni vuosien varrelta. Olen aika vähän tehnyt tageja, eli tälläisiä pieniä lappuja. En oikeastaan tiedä miksi tätä kutsuisi suomeksi, matkalaukun nimilappu? No joka tapauksessa halusin tehdä jotain romanttista ja ihanaa. Jotakin kivaa pelkästään luomisen vuoksi. Varsinaista käyttötarkoitusta näillä ei ole.
Oikeastaan välillä on ihanan rentouttavaa tehdä jotakin, jolla ei ole mitään käyttöarvoa. Silloin tekee vain tekemisen vuoksi, koska tekeminen on kivaa. Pitäisi muistaa toteuttaa omaa mottoani useammin: Tee enemmän asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi.
 

Aloitin leimaamalla tageihin sattuman varaisesti avaimia ja avaimenreikiä. Leimauksen päälle levitin ensin ohuen kerroksen gessoa ja siihen päälle sabluunan läpi kohopastaa. Pastan kuivuttua väritin tagin vesiväreillä. Lopuksi leimasin tagin päälle vielä ruusuja. Uudet ruusut leimasin erilliselle paperille, leikkasin irti ja kiinnitin tagiin. Viimeistelin tagit puupahvisilla kuvioilla ja teksteillä.

Oletteko te innostuneet tekemään tageja?