Helmikuussa kirjasin tänne blogiin ensimmäistä kertaa kuukauden tavoitteeni. Helmikuussa halusin vakiinnuttaa hyviä rutiineja. Aamujoogaa, crossfittiä ja ruokavaliota. Lue Helmikuun tavoitteesta täältä. Pääosin olen onnistunut tavoitteissa. Ruokailut ovat sujuneet hyvin. Olen muutaman kerran syönyt hiilihydraatteja ennemmän kuin karppaukseen kuuluu, mutta olen hallinnut tilanteet, enkä ole jäänyt kiinni hiilihydraatteihin tai kokenut suurempaa morkkista. Toisen kerran jälkeen vatsa kipeytyi ja turposi. Epäilen viljoja.

Helmikuussa olin talvilomalla mökillä ja sen jälkeen sairaana, joten Crossfitistä pidin taukoa. Sairastelun jälkeen olen kuitenkin palannut salille ja tuntuu, että tuloksia on syntynyt! Kävely sen sijaan jäi. En saanut lähdettyä lenkille kuin muutaman kerran. Nyt tässä kuussa lumet ovat sulaneet ja lenkkimaastot ovat helpommin lähestyttäviä. Otan kävelyn vahvemmin mukaan!

Vaikka maaliskuu on jo pitkällä, en silti ole unohtanut tavoitteiden luomista tällekkään kuukaudelle. Jatkan osittain samojen tavoitteiden parissa. Veden juontia halua edelleen parantaa ja opetella rutiineja ja oikeita valintoja. Erityisesti haluan lisätä kävelyä. Käydessäni kunnollisella metsäkävelyllä muistin miten paljon pidän siitä. Omien polkujeni etsimisestä. Tuoksuista, äänistä, väreistä ja maaston tunnusta kenkien alla. Haluan antaa lisää aikaa kävelylle.

Samalla haluan muuttaa ajatteluani positiivisemmaksi. Monesti kun menen katsomaan WOD connectiin päivän treeniä, ajattelen ensimmäiseksi että mä en pysty/jaksa/osaa. Haluan kääntää sen niin, että ajattelen ensin, että mä pystyn tohon! Ei niin, että kuvittelisin treenien olevan helppo nakki, sillä eiväthän ne ole. Mutta tähän menessä olen skaalattuna pystynyt tekemään kaikki treenit joihin olen osallistunut. En ehkä vielä vedä leukoja tai hyppää boxille, mutta jos en ikinä usko pystyväni tekemään niitä, en myöskään tee. Jos taas vakaasti uskon pääseväni tavoitteisiini, tulen niihin myös pääsemään.

Tässä kuussa tavoitteeni on ylläpitää ja vahvistaa helmikuun aikana löytyneitä rutiineja, lisätä kävelyä ja positiivista ajattelua.

  • Aloitan aamuni kunnollisella aamupalalla ja muistan juoda vettä pitkin päivää
  • 4 krt viikossa aloitan työpäiväni kevyellä joogalla.
  • 3 krt viikossa treenaan Crossfittiä
  • 2-3 krt viikossa käyn pidemmällä lenkillä
  • Syön karpaten, mutta rennosti, makroja laskematta
  • Syön säännöllisesti, itselleni sopivaan rytmiin
  • Uskon omiin mahdollisuuksiini

Millaisia tavoitteitat eillä on tämän kuukauden varalle?