Steampunk tyylinä kiehtoo minua, vaikka en varsinaisesti mikään ekspertti olekkaan. Olen aina välillä innostunut kokeilemaan tyyliä itsekkin. Käsissäni ovat syntyneet esimerkiksi tälläiset Steampunk kakkulat. Lasien kanssa pitäisi ehdottomasti olla joku asianmukainen päähine. Sellainen silinterihattu, jossa olisi jotain rattaita ja hienouksia mukana. Ehkäpä siinä olisi aihe seuraavalle projektille?

Halusin tehdä lasit, jotka näyttäisivät siltä, että materiaalina olisi käytetty nahkaa ja metallia pahvin sijaan. Aloitin kokoamalla lasit yhteen, mutta näin jälkiviisaana olisi pitänyt ensin käsitellä pinnat ja sen jälkeen vasta liittää osat toisiinsa.
 

Olen käyttänyt metallin kaltaisen pinnan tuottamiseen kohojauheita. Paperilohikäärmeellä on myynnissä settejä, joissa on mielestäni upeita metallinhohtoisia sävyjä, jotka valon suunnasta riippuen näyttävät hieman erilaisilta.  Lisäksi olen käyttänyt kohopulveria Aged Copper, luodakseni kulunutta ja vanhan näköistä pintaa.

En ole pitkään aikaan tehnyt tämän tyyppisiä projekteja! Tämä oli tosi kivaa, pitäisi useamminkin tehdä kolmiuloitteisia töitä!

Tässä alla vielä Tando Creativilta saamani palaset, joista Steampunk kakkulat on koottu.