Olen lähdössä tammikuun ensimmäinen päivä kahdeksi viikoksi reissuun.Yksin. Tai en ihan yksin, mutta ilman perhettä. Lähden reissuun hyvän ystäväni Elinan kanssa, jonka kanssa olen reissannut aikasemminkin maailmalla. Reissumme pääkohde on CHA -messut, Anaheimissä, mutta matkalla vaihdamme konetta New Yorkissa ja samalla viivymme neljä yötä kaupungissa. Aivan mahtavaa!

Kuva täältä.

En ole koskaan käynyt New yorkissa, Amerikassakin vain yhden kerran vuosi sitten. Samaisilla CHA messuilla. CHA -messut ovat maailman suurimmat askarteluun keskittyneet messut, joissa on varsin laaja ja monipuolinen tarjonta paperiaskartelua. Messuilla voi osallistua kursseille, työpajoihin ja tietenkin tavata ystäviä ja tuttuja askartelun parista. Viimeksi pyörimme messujen lisäksi Los Angelesissa, Hollywoodin ja Santa Monican alueilla. Tällä kertaa satsaamme ylimääräiset päivät New Yorkiin.

Kuva täältä.

Meilä ei ole kovin tarkkaa suunnitelmaa lomapäivien varalle. Sen verran etukäiteistyötä on tehty, että meillä on varattu liput Broadway musikaaliin ja kulinaristiselle kävelykierrkselle Manhattanin etnisiin puoteihin. Lisäksi meillä on yhteinen ystävä, joka asuu New Yorkissa ja hänen kanssaan on tietysti sovittu treffit! Hauskinta on, että näemme myös messuilla, sillä on siellä esittelemässä omaa mallistoaan.

Oletko sinä käynyt koskaan New Yorkissa? Mitä matkavinkkejä antaisit? Minne menisit ehdottomasti, jos itse olisit lähdössä muutamaksi päiväksi New Yorkiin?