Olen vuosia sitten antanut vanhemmilleni lahjaksi skräppisivun säilytykseen tarkoitetun kansion, jonne juhlapäivinä tai muuten inspiraation sattuessa lisään tekemiäni sivuja. Olen huomannut, että sivuja odotetaan ja erityisesti äitini usein toivoo uusia sivuja kansioon.

Tänä vuonna halusin muistaa isääni puutarha aiheisella sivulla. Minulla sattui olemaan näitä ihania BasicGreyn Herbs&Honey sarjan tuotteita, jotka oikein odottavit pääsyä samalle sivulle isäni kanssa. Joka siis on ammatiltaan ja sielultaan puutarhuri. Kuvan olen ottanut viime keväänä kun istutimme perunaa.

Skräppäystä isälle
Mun työskentely tilani näyttää aina hyvinkin kaoottiselta. Haluan ympärilleni kaiken sopivan ja inspiroivan romun ja romppeen. Kaiken mitä ehkä voisin hyödyntää. Joskus sitten hyödynnän, joskus en. Tärkeintä on luomisprosessissa päästä käsiksi helpoti kaikkeen inspiroivaan.

Yksinkertaiseen sivuun olen luonut kolmeuloitteisuutta kohotarrapaloilla. Lappujen ja valokuvien kiinnitykseen en käytä viivotinta tai muutenkaan en juuri mittaile mitään. Silmämääräisesti pyrin laittamaan kaiken suoraan ja suunnilleen samoilla väleillä. Teen oikeastaan hirvittävän harvoin mitään kovin tarkkaa, mutta tällä kertaa halusin korostaa lappuja ja niiden avulla luotua rytmiä.

Kun sain laput ja valokuvan kiinnitettyä kohotarrapaloilla, liimasin alustana olevan paperin kiinni valkoiseen taustaan. En laita liimaa aivan reunoille asti, sillä haluan sujauttaa reunan alle suikaleet kuviollista paperia. Se keventää koko sivun ilmettä. Kun pää asiat ovat paikallaan, niin viimeistelen työn yksityiskohdilla. Olen käyttänyt tässä sivussa tarroja ja erilaisia leikekuvioita tuomaan sivuun lisää mielenkiintoa. Osan leikekuvista olen kohottanut tarrapaloilla.
Skräppäystä isälle

Tämä sivu on tehty Paperilla -lehdelle! Kannattaa käydä Paperillan blogissa katsomassa mitä kaikkea muuta hauskaa siellä on!

Oletteko te tehneet isänpäivälahjoja itse?
Terkuin, Minna