Oletteko te askartelusta innostuneet blogini lukijat huomanneet, että Paperilla -lehden blogissa on startannut sekä skräppäys- että korttihaaste! Haasteet on tarkoitettu kaikentasoisille askartelijoille iloa ja inspiraatiota tuomaan, mukaan kannattaa tulla monestakin syystä. Ensinnäkin haasteisiin osallistumalla oppii uutta, tulee kokeilleeksi asioita, joita ei ehkä muuten tulisi tehtyä. Toisekseen haasteet ovat mukava tapa tutustua muihin askartelijoihin ja saada palautetta ja kommentteja töistään!

Minä osallistuin skräppäyshaasteeseen tälläisellä sivulla. Kuvan olen ottanut viimeviikolla Kreikassa ja tykkään siitä tosi paljon. Koska meillä on edelleen menossa kaoottinen työhuoneen muutto prosessi, niin työ on tehty kokonaan ilman paperileikkuria! Muutenkin sivu syntyi aika pienillä varustemäärillä, juurikin samaisesta syystä. Kaikki on pakattu laatikoihin ja kannettu uuteen työpajaan odottamaan sen käyttöön ottoa.

Skräppäyshaasteessa teemana on “jotain uutta, jotain vanhaa” ja minä olen tulkinnut sitä niin, että vanhaa työssäni on kuvassa oleva ovi. Vanhaa ovat myös tuotteet ja koristeet joita olen sivuun liimannut. Uutta on valokuva itsessään, se on aivan tuore, uutta on myös ylipäätään skräpätä pitkän ajan jälkeen. Uutta on innostua askartelemaan!

Sitä ne haasteet teettävät, saattaa vaikka innostua! Tervetuloa mukaan!

Terveisin, Minna

PS. Nämä napit voit napata mukaasi