Valitessani tätä takkia Junarosen mallistosta olin ensin ihan, että no no. Mutta sitten yht äkkiä olinkin ihan että ei se väärin ole. Muuta selitystä tälle takille on vaikea antaa. En vielä tiedä oliko tämä huti ostos vai ei. Aika näyttää.

Aloitin takin käyttämisen varovasti tunnustellen. Yhdistin sen koko mustaan. Yksinkertaisiin, helposti lähestyttäviin  vaatteisiin. Mitä tälläisen kreisin takin kanssa kuuluisi käyttää? Turkooseja liukuvärjättyjä housuja? Violettia maximekkoa? Auttakaa! Mitä te yhdistelisitte näin mainiosti kuvioituun yläosaan? 

Hanki omat Junarose vaatteesi täältä. *yhteistyö

Olen normaalisti aika varovainen kuosien käyttäjä. Vasta vähän aikaa sitten sanoin kyllä eläinkuoseille. Muistatteko vielä leopardikuosiset housut? Nyt tämä takki, mihin maailma oikein on menossa? Vai onko tässä kyse vain henkilökohtaisesta vapautumisesta? Fashion statementista?

Fashion statementista puheen ollen. Muistaako kukaan sellaista huumori pätkää kuin Ihmebantu – kauneusihanne. Linkitin sen tähän. Aivan huikea analyysi. Jään miettimään onko takkini fashion statement vai pelkkä avohoitotapaus?