Mietin otsikkoa vaikka  kuinka kauan. Päivän asu – harmaa mekko oli parasta mihin pystyin. Kertokoot se jotain siitä luovuuden asteesta jolla nyt liikutaan. Veto tuntuu olevan poissa vaikka juuri nyt, alkusyksystä sitä pitäisi olla vaikka muille jakaa. Muutama iso tekemätön homma vaatii veronsa. Ne vievät energiaa juuri siksi, ettei niiden eteen saa tehtyä yhtään mitään. Kuten vaikka opinnot. Ne pitäisi saada päätökseen.
Oman osansa tekee täällä riivaava flunssa. Nenä vuotaa, päätä särkee, iltaisin nousee kuume. Iso ARGH!

Mekko ja takki ovat kumpikin Junarosen mallistoa ja tykkään niistä. Paljon. Junarose merkki täytti vastikään vuoden ja syksyn uutuuksista on ollut mukavia postauksia esimerkiksi PlusMimmi ja Muuttolintuja syksyllä -blogeissa.

Harmaa mekko sopii minusta hyvin töihin. Erityisesti silloin kun pitää olla himpun verran vakavasti otettava. Kuten vaikka palaverissä yhteistyötahojen kanssa. Se on silti kotoisa ja mukava, mutta sopii myös tilanteeseen jossa pitää edustaa omaa työtään, antaa ammattimainen, mutta samalla lämmin mielikuva. Vai mitä sanotte. Jos osaisin kutoa, niin se kruunaisia vielä kaiken!

Suomessa Junarosea myy esimerkiksi Boozt. Takki, joka kuvissa näkyy näytti olevan tarjouksessa. Se ei olekkaan ihan tämän syksyn uusinta uutta, mutta ainakin voin sitä kokemuksen kautta lämpimästi suositella. Olen tykännyt!

Mitä mieltä te olette Junarose merkistä? Onko teillä jotain suosikki vaatemerkkejä joihin palaatte uudestaan ja uudestaan?

Terkuin, Minna