Meillä oli mökillä kerrassaan huippumahtavia vieraita, terveisiä vaan Lauralle ja tytöille! Laura on suurin inspiraation lähteeni kun tullaan hyvään ruokaan. Harvalla tuntemallani ihmisellä on samanlaista intohimoista suhdetta ruokaan. Ja niin paljoa tietämystä ravinnosta.
Banaaniletut eivät taida täällä blogistaniassa olla mikään uusijuttu, mutta meidän perheessämme niistä nousi hitti tuon taannoisen mökkivierailun jälkeen. Banaani letut on helppo tehdä ja ne ovat ravitsevia ja herkullisia. Mitä muuta voi enää toivoa?

Banaaniletut

Nämä herkulliset, gluteiinittomat banaaniletut syntyvät kädenkäänteessä.
Murskaa kaksi banaania haarukalla, sekoita joukkoon kaksi kananmunaa ja ripaus kanelia. Paista kypsäksi.
Nauti tuoreiden marjojen ja hyvän kahvin kanssa.
Persikoitakin olin viipaloinut, mutta kuvausassari söi muutaman viipaleen ja jäljelle jääneestäkin on haukattu pala!

 

 

Aurinkoisia aamuja toivoo, Minna