Hankin tämän mekon viime kesänä veljeni häitä varten ja se on minusta edelleen ihana. Mekon väri on koralli ja voin kertoa, että kun avasin postipaketin oli järkytys aikamoinen. Nettikaupan kuvissa mekon väri oli ennemminkin persikkainen. Laukun väriä mukaileva.

Kesti aikansa ennen kuin totui tähän lähes neonväriseen pitsiunelmaan. Nykyisin se on “hieno mekkoni”, jonka puen päälle kun haluan olla itsevarma ja kaunis. Joissakin vaatteissa on vaan helpompi olla kuin toisissa.

Tässä mekossa on hauska häntä, muistaakseni mallin nimi on fishtale. Olen tilannut sen Simply be nimisestä kaupasta. Ei muuten olisi kannattanut käydä siellä, sillä teki heti mieli tilata pari uutta juttua! Ou, nou!

Ostan suurimman osan vaatteistani ulkomailta. Mikä sotii sitä vastaan, että mielelläni tukisin paikallisia yrittäjiä ja kotimaista osaamista. Olen kuitenkin kuluttajana laiska, enkä viihdy shoppailemassa. Tilaan lähes kaiken netistä. Olisin kuitenkin avoin kokeilemaan myös Suomalaisia nettikauppoja. Onko teillä suosituksia, missä kannattaisi käydä ostoksilla? 

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!