Tässä asussa olen yhdistänyt shortsihameen vaaleaan hihattomaan paitaan. Tämä on mukava, mutta vähän siistimpi versio blogissa aiemmin esittelemäsäni yhdistelmästä. Tämä asu sopisi esimerkiksi siihen, että palauttaa myöhässä olevia kirjastonkirjoja. Pikku erehdyksestään huolimatta osoittaa kuuluvansa kuitenkin vastuullisten ihmisten joukkoon.

Siisteyden tosin rikkoo nämä villisti kuraiset puutarha Croksini! Mutta kirjaston täti ei onneksi näe niitä tiskin takaa.

Meillä pidettiin tänään puutarhajuhlat kesän ja menneiden syntymäpäivien kunniaksi. Ilmakin oli mitä mainioin! Saatte varmasti lukea täältä blogista juhlista, resepteistä ja koristeluista vielä moneen otteeseen! Oletteko te pitäneet puutarhajuhlia? Tai muita kesäjuhlia? Ihan huvikseen vaan, koska se tuntui hyvältä ajatukselta, vai tarvitaanko juhlimiseen aina joku syy?

Ihanaa sunnuntai iltaa kaikille!