Hei, tämä on meidän kotimme, tervetuloa virtuaalikylään! Esittelen teille eteisen ja näkymän olohuoneeseen. Olohuoneessa meillä on iso turkoosi sohva ja lattialla oleva patja on tietenkin koiran sänky. Ei mikään siustuksellinen riemuvoitto, mutta minne itse piilottaisit lähäs satakiloisen eläimen?
Lokkivalaisin on lahja äidiltäni. Olen kehittänyt pakkomielteen valaisimiin ja olen mielummin ilman kuin hankin sellaisia joista en oikeasti pidä. Alemmassa kuvassa näkyy Tanen vanhasta puusuksesta tekemä valaisin. Siinä historia kohtaa luontevalla tavalla Ikean.

Olohuoneessa meillä on myös tietokonepöytä. Siinä on perheemme ainut pöytäkone, kaksi printteriä ja askartelussa käytettävä Cameo leikkuri. Pöytä on oikeastaan vanha ovi, joka on nostettu kahden yksinkertaisen lipaston päälle. Toimii! Se vaan on äärimmäisen hankalaa stailata yhtään siedettävän näköiseksi. Johtoja, printtereitä ja muuta elektroniikkaa on vaan liikaa.

Kirjoittelin jo jokin aikaa sitten teille valokuvaseinähaaveestani. Seinä on valmis, samoin kun koko eteisen muodonmuutos. Vaikka itse sanonkin, niin hieno tuli! Portaat on vaan hirmuisen hankala kuvauskohde. Pienessä tilassa kaksi ikkunaa ja paljon kuvattavaa.

Valokuvaseinästä tuli tosi kiva. Sain kehyksiin suosikkikuvia, muutamia skräppäystöitä ja taideteoksia. Kokonaisuudesta tuli hauska ja eläväinen. Kuvassa näyttää, että kaikki kehykset ovat ihan vinksin vonksin, mutta kyllä ne oikeasti ovat aika suorassa. 
Alla olevassa kuvassa näkyy hyvin eteisen lamput, jotka ovat ihan suosikkejani! Meidän mummolassa on samanlaisia. 

Meillä on sulassa sovussa vanhoja ja uusia kalusteita. On Ikeasta ja Vepsäläiseltä hankittuja tuotteita. Toiset on hankittu kierrätyskeskuksesta tai nettihuutokaupoista tai saatu lahjaksi. Kirjahyllyn kanssa kävi erinomainen tuuri. Kolme osaa on hankittu kahdelta myyjältä alle 50 eurolla. Tämä eteisen kaappi on kunnostettu itse ja maalattu mustaksi. Se kaipaisi vielä jotain, esimerkiksi kahvat, mutta menee näinkin.

Kaapin päällä on hyvän ystäväni piirtämä kuva minusta ja Tanesta. Pieni keltainen mökki on myös lahja. Saimme sen kun rakensimme tätä nykyistä kotiamme. Jotenkin se siinä rakennusvaiheessa tuntui lohdolliselta. Ehkä projekti sittenkin vielä valmistuu!

Tälläistä meillä on, toivottavasti viihdyitte virtuaalikierroksella!