Jännittäviä uutisia! Olen mukana Indiedays Inspiration -yhteisössä. Se tarkoittaa, että voit lukea blogiani täällä, yhdessä muiden upeiden blogien kanssa. Olen tosi iloinen päästessäni mukaan! Jopa niin iloinen, että näiden asukuvien julkaiseminen rupesi mietityttämään entistä enemmän. Seison kuitenkin blogikirjoutuksen viimeisen kappaleen takana.
Mutta pidemmittä puheitta, kas näin, saanen esitellä puutarhanhoito asuni. Ruohonleikaaminen on yksi suosikki pihapuuhistani. Ajan ruohon sellaisella perinteisellä työnnettävällä leikkurilla ja ajaessa ruoho lentää sen verran, että shortsit ja sandaalit on sekä käytännöllinen, että sopivan vilpoisa yhdistelmä.
Jalassani olevat Eccon sandaalit on itseasiassa mun luotto kengät silloin kun pitää kävellä epätasaisessa maastossa. Ne eivät ehkä ole kaikkein cooleimmat kengät, mutta mukavuudeltaan, istuvuudeltaan ja käveltävyydeltään ihan huiput!

Mietin vähän aikaa viitsinkö julkaista näitä kuvia ollenkaan. Olen lukenut jostain, että shortsit eivät imartele ylipainoisia. Ja kuten noista kuvista näkyy, niin onhan mulla paremminkin istuvia vaatteita. Kysymys kuuluukin entä sitten? Haluan käyttää shortseja! Haluan käyttää mautonta Tappajahai paitaa! Haluan pukea Eccon sandaalit! Kiitos ymmärryksestänne.

Miten on, tykkäätkö sinä ruohonleikkuusta?

T-paita / Primark, Shortsit / New Look, kengät / Ecco