Meillä on muutama haaste pihan hoidossa. Neljä lasta, valtava koira ja vapaana kipittävät kanat. Jostain syystä kanat ovat ihastuneet tähän kukkapenkkiin ja ne rakastavat kylpeä siiinä. Istuttamani kukat eivät tästä kylpemisestä pidä. Päätettiin tehdä pieni aita, jos sen symboliarvo vaikka riittäisi pitämään kanat poissa.

 

Aita on ostettu valmiina elementteinä Bauhaussista. Väriksi valittiin sopivan huomiovärinen Pinkki, jotta yhdeltäkään kanalta ei varmasti jäisi huomaamatta, että tähän on rakennettu aita. Maalaamisessa käytettiin luonnollisesti lapsityövoimaa.

Hienohan siitä tuli! Tarkoitus on vielä istuttaa joku köynnös ja lyödä portin päälle heinäseiväs, jota pitkin köynös saa kasvaa. Kuvista huomaa, että nappasin ne jo ennen lomaa, täytyy ottaa päivitettyjä kuvia kukinnasta, sillä katselin juuri, että pionit kukkivat ihan pian!

Ajatukseni on, että aita jää tukemaan kukkia ja ajan kanssa se siirtyy sivuosaan kukkien vallatessa enemmän tilaa. Saa nähdä miten käy. Olen vasta viime aikoina todella innostunut puutarhan hoidosta, joten pihamme on vasta kuuden vuoden asumisen jälkeen todella noussut kiinnostus listalleni. Meillähän tätä lääniä toki riittää, joten parempimyöhään kuin ei milloinkaan.

Oletko sinä puutarhaihminen?