Päivän asu, OOTD

Tämän asun mä olen täällä blogissa jo jakanutkin, mutta hei, mähän sanoin, että se oli yksi mun lemppareista! Sopivan letkeä, mutta riittävän asiallinen. Juuri hyvä siis. En yleensä hirveästi shoppaile lomalla, mutta satuin ennen reissuun lähtöäni lukemaan PlusMimmin blogista hänen Lontoon reissustaan ja yhdessä postauksessa vilahti kaupan nimi Primark. Hotellimme sijaitsi aivan British museumin kulmalla, Oxword streetin tuntumassa, kävelymatkan päässä kyseisestä kaupasta. Niinpä viimeisenä aamuna, ennen huoneiden luovutusta piipahdin vaateostoksilla. Olin yllättynyt siitä, että kaikki vaatteet löytyivät myös omassa koossani. Teinkin muutaman mukavan löydön, niistä myöhemmin!

Päivän asu, OOTD

Lontoon matkaa varten kävin kampaajalla. Ajattelin, että olisin sitten siistinä suurkaupungissa. Mutta mitä vielä. Hotellissa ei ollut hiustenkuivaajaa, enkä suostunut ostamaan sellaista muutaman päivän käyttöä varten. Eikö hiustenkuivaajan pitäisi olla vakiovaruste?

Päivän asu, OOTD

Mekko / Inspire New Look, Legginssit / Junarose, neule / Prisma, kassi / Globehope, kengät / Clarks

Oikein mukavaa päivää sinulle!