Tämän sivun idea tulee siitä, että halusin taltioida Tanen valokuvaus innostusta. Meillähän on kameoita oikeastaan joka lähtöön, mutta aktiivinen kuvaaja Tanesta tuli vasta kun hankittiin tämä Polaroid kamera. Jos skräppäys on sinulle uutta, käy katsomassa ohjeita ja ideoita nettisivuiltani.
Skräppäystä - Oikeanlainen kamera

Sivu on tehty BasicGreyn Mon Ami sarjan papereista. Minulla on pitkä historia BasicGreyn tuotteiden kanssa. Silloin kun aloitin skräppäyksen, seitsemän vuotta sitten, käytin paljon BasicGreytä. Jossain vaiheessa tykästyin enemmän mielestäni modernimman näköisiin papereihin, mutta olen löytänyt tämän merkin uudestaan. Papereissa on mukavat maanläheiset sävyt jotka on helppo yhdistää valokuviin.

Aloitin sivun työstämisen leikkaamalla paperista tasakokoisia nelikulmioita liimasin ne paperiin. Päälle levitin Asterdamin kohopastaa sabluunan läpi. Tykkään kohopastasta, sillä se antaa mukavaa kolmiuloitteisuutta ja jättää melko tarkan jäljen, kuten yllä olevasta kuvasta näkee. Halusin pitää sivun yksinkertaisena, joten en lisännyt paljoa koristeita siihen.

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!