Maailman paras Raparperisiirappi

Sain ystävältäni Lauralta herkullisen kuuloisen raparperisiirapin ohjeen, jota halusin kokeilla HETI. Mielestäni sosiaalisen median parhaita puolia on juurikin tämä.  Kokemusten, hyväksi havaittujen ideoiden ja ajatusten nopea vaihtaminen. Vaikka facebookki ja blogit eivät sosiaalista kanssakäymistä kokonaan korvaakkaan, niin niiden kautta viestintä on monipuolistunut. Voin kysyä hyviä reseptejä iän ikuisten tilalle ja muutamassa tunnissa pääni pyörii inspiraatiosta. Harva kai ennen vanhaan soitteli useampaa kaveria läpi poimittuaan pihalta raparperi sadon. Pieni eläköön huuto sosiaaliselle medialle!

Tässä ohje helppoon, mutta sitäkin herkullisempaan raparperisiirappiin.

Maailman paras Raparperisiirappi

4 kpl Raparperin varsia
4 dl Ruokokide sokeria
2 cm turetta inkivääriä raastettuna

Pilko raparperit kattilaan ja lisää  noin 3 dl vettä, 4dl ruokokidesokeria sekä 2cm tuoretta inkivääriä raastettuna. Keitä 10min, siivilöi, jääjdytä ja nauti.Laura kertoi, että siirappinsa oli kauniin vaaleanpunaista, omani taas on maanläheisempää sävyä. Yhtä kaikki maku on herkullinen. Toimii missä vaan. Laimennettuna mehuna, kastikkeena jäätelön kanssa, jogurtin joukossa, you name it!

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. 

Mukavaa päivää sinulle!