Kaupallisessa yhteistyössä HELLMANN’S ja SUOMEN BLOGIMEDIA

Juhlatarjoilu syntyy helposti bloggaajien ohjeilla ja Hellmann’s majoneesilla.

Olen ollut mukana Hellmann’s yhteistyössä, jonka seurauksena syntyi elämäni ensimmäinen majoneesikakku. Majoneesi taipuu tietenkin moneen muuhunkin kuin leivontaan. Kun viisi bloggaajaa pääsi loihtimaan erilaisia herkkuja majoneesista, voitte olla varmoja, että nälkää ei näissä juhlissa nähnyt. Yllättävää on mielestäni se, kuinka kesäisiä ja raikkaita herkkuja majoneesista pystyy loihtimaan.

Kuten sanottu, minä tein juhliin jälkkäriksi täällä blogissa aikaisemmin esillä ollutta Raparperitäytekakkua. Ensimmäinen, täällä blogissakin ollut versio, onnistui yli odotusten. Tämän kakun kanssa ei mennytkään ihan kuin strömsössä. Ensin tuuli puhalsi osan kakun päälle laittamistani koristeista. En tiedä oliko vika lämpimässä automatkassa vai missä, mutta juhlapaikalle tuomani kakku ei millään meinannut pysyä kasassa. Tiedättekö, ruokabloggaajien kesäjuhla, juuri se paikka missä haluaisi esiintyä edukseen, ja kakku ei meinaa pysyä edes valokuvauksen aikaa pystyssä. Hikikarpaloita pukkasi.

Onneksi sentään sain kakun viileään siksi aikaa kun syötiin salaatteja ja kas, kahvin aikaan kakku olikin ihan syötävässä kunnossa ja keräsi jopa kehua osallistujilta!

Erinomaisia olivat myös muut tarjottavat. Herkullisia salaatteja, dippejä ja coctailpaloja. Ja miten helppoja ohjeita! Juuri sellaisia sopivia, joita oikeasti jaksaa lähteä tekemään ja jotka maistuvat sopivan kepeältä seurustelun lomassa. Ihastuin iki hyviksi munakoiso ranskalaisiin, joita oli tarjolla Jotain maukasta blogin Marin vihanneslautasella. Myös söpöt lohilastut herättivät veden kielelle.

Katso tästä bloggaajien reseptit herkullisiin kesäjuhliin:

Jotain maukasta blogin Vihannestarjotin ja munakoisoranskalaiset kahdella dipillä

Mutsien Itämainen coleslaw

Si modan Avokadobowlie

Char and the cityn Lohilastut ja -leivät limemajoneesitäytteellä