Karu Talu Chocolate on ihan varmasti Tallinan, ellei jopa koko maailman sympaattisin suklaapuoti. Eikä siinä vielä kaikki, suklaa on herkullista. Ja vegaanista. Ja palvelu on ystävällistä ja kaikki on ihanaa. Vähän niin kuin astuisit hetkeksi satumaailmaan. Suklaiseen satumaailmaan.

Karu Talu Chocolate sijaitsee Tallinan vanhassa kaupungissa osoitteessa Voorimehe 4. Törmäsin kauppaan ihan sattumalta, matkalla Kohtuotsan näköalatasanteelle. Ja se oli kuulkaa rakkautta ensi silmäyksellä. Sympaattinen pikkupuoti kutsui minua nimeltä. Erilaisia suklaita sai maistella ennen ostopäätöksen tekemistä. Ja mikä parasta, en yhtään tajunnut, että tässä ollaan vegaaniherkkujen äärellä. Ei sillä, että minulla olisi jotakin vegaanista vastaan, mutta ihan mahtavaa, että täällä mentiin maku edellä.

Suklaata ei ole myöskään hinnalla pilattu. Mahtipala maksoi kaksi euroa kappale. Mutta täähän on siis terveellistä, koska vegaanisuus.

Kannattaa käydä testaamassa. Ihana.

  

Oletteko käyneet täällä? Tai löytäneet jotain muita helmiä Tallinasta, noin niin kuin ruokamatkailijan silmin katsottuna?