Neljän bloggaajan illallinen kokoontui jo kolmannen kerran, tällä kertaa Kauniskaikuu -blogin Hennin luona. Tästä neljän bloggaajan illallisesta on jo tullut sellainen mukava perinne, jota osaa oikein odottaa. On ollut niin mukavaa päästä tutustumaan Henniin, La petite princesse -blogin Elisaan ja Onnistain puolet on sinun -blogin Katriin paremmin, höpötellä vain bloggaaja juttuja ja nauttia herkullisesta ruuasta.

Omalta osaltani päivä ei mennyt aivan putkeen, aluksi meinasin jäädä pois kokonaan ikuisesti jatkuneen flunssaisen olon vuoksi. Muut kuitenkin tsemppasivat minut mukaan, kiitos siitä! Lähdin Hennille hyvissä ajoin, mutta luotin liian sokeasti navigaattoriin ja ajauduin kehä I:lle ruuhkaan. Ennen kuin sitten pääsin taas paremmin vetäville teille, olin jo auttamatta myöhässä. Onneksi hyvä ruoka ja mahtava seura oli kaiken arvoista. Tuntui kuin olisi saanut kunnon energia buustauksen näiltä ihanilta naisilta.

Neljän bloggaajan illallinen kolmas kattaus
Neljän bloggaajan illallinen kolmas kattaus

Hennin koti oli ihanan tunnelmallinen ja kattaus aivan upea, pellavaa, huopaa ja luonnon materiaaleja. Katajan oksat täydensivät luonnonläheistä kattausta, kuten myös pöytään nostettu ihana kynttilä alunen, upea vanha lauta.

Mutta se menu, se vasta olikin herkullinen. Sesongin mukaista lähiruokaa, juuri minun makuuni. On ollut ihan huippua päästä maistamaan erilaisia menuja, joissa näkyy jokaisen kokin oma kädenjälki.

Perusmutsin parempi menu:

Omenainen punajuurikeitto
gluteeniton saaristolaileipä

Suppilovahverorisotto
Vuohenjuustosalaatti

Sweet Paulin lämpimät calvados-omenat &
vaniljajäätelö

Tykkäsin todella paljon alku keitosta. Keitto oli sekä hyvää, että herkullista. To do -listaan ehdottomasti. Risotto oli herkullista, vaikka omasta myöhästymisestäni johtuen Henni pelkäsikin sen menneen yli. Pidin myös erityisesti jälkiruuasta, calvados-omenoita on pakko kokeilla kotonakin!

Illan kruunasi Hennin tyttären valmistelema voimisteluesitys. Kiitos upeasta illasta Hennille! Arvosana täysi kymppi!

Neljän bloggaajan illallinen kolmas kattaus

Viimeisenä, vaan ei vähäisempinä, on Katrin vuoro kutsua meidät illalliselle. Odotan jo kovasti Katrin kodin näkemistä, mutta suoraan sanottuna minulla ei ole mitään mielikuvaa, millaista ruokaa hän meille tarjoaa. Kenties jotain suklaista jälkiruokaa?!