Hei kaikki! 9. Skräppäyskoulu on täällä ja samalla se on myös tämän kesän viimeinen skräppäyskoulu. Olen tehnyt videokoosteen, jossa lyhyesti käyn läpi sen mitä tähän asti on opittu. Viimeiseen haasteeseen saa osallistua työllä, joka ammentaa jo opituista taidoista. Se voi olla työ, joka jäi kaivelemaan ja odottamaan sopivaa hetkeä toteutua. Kannattaa kuunnella itseä ja tarttua ideaan joka haluaa päästä toteutettavaksi.

Mitä olette tykänneet skräppäyskoulusta? Haluaisitteko jatkoa? Jäikö jokin asia epäselväksi? Haluaisitko videon jostakin tietystä aiheesta? Sana on vapaa!

Muistathan, että kaikki kuusi työtä mukaan linkittäneet ovat mukana Studio Calicon kittien arvonnassa! Sinulla on elokuun loppuun asti aikaa osallistua, joten jos tämä oli ensimmäinen video jonka näit, ehdit silti hyvin mukaan.

 

 Loading InLinkz ...