Meidän perhe viettää juhannuksen tuttuun tapaan mökkeillen. Melkeen harmittaa lähteä mökkeilemään, sillä kotipiha antaa juuri nyt parastaan. Osa pioneista kukkii jo, osa on isoilla nupuilla. Idänunikko samoin. Puhumattakaan pikkuisesta keittiöpuutarhastamme, jonka satoa olemme juuri päässeet kunnolla käyttämään. Tai ehkä keittiöpuutarha on hieman liian mairitteleva nimitys muutamalle kasvulaatikolle, mutta kuitenkin. Omia yrttejä.

Olen aina vähän nihkeä lähtemään mökkeilemään, vaikka oikeasti sitten kuitenkin viihdyn mökillä töiden uloittumattomissa. Sielu lepää huonon nettiyhteyden vuoksi. Ihan oikeasti parasta lomaa on vieroittaa itsensä jatkuvasta sähköpostin kyttäämisestä, blogiin liittyvistä tehtävistä ja älypuhelimen jatkuvasta räpläämisestä.

Yllämainittujen aktiviteettien sijaan aion lukea kirjoja. Lämmittää saunaa. Grillata. Nauttia mitään tekemättömyydestä.

Hyvää Juhannusta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivotan sinulle ihanaa, lämmintä ja just sun näköistä juhannusta.

 

PS. Mikä on sun vinkkisi kesälukemiseksi?