mainos_pieni

Hei kaikki ja tervetuloa skräppäyskoulun toiseen osaan. Tässä osassa keskitytään valokuvaan, sen valintaan ja siihen, millainen kuva on hyvä skräpättäväksi. Sivu pyritään tekemään niin, että kuva nousee sivun keskeisimmäksi elementeksi ja värimaailma, sommittelu ja kaikki muu tukee kuvaa.

Tässä oma tulkintani teemasta. Sivusta saa matkia sommittelun tai hyödyntää muita ideoita vapaasti.

Sivussa olen käyttänyt seuraavia tarvikkeita:

  • valkoista kartonkia
  • leivinpaperia
  • kuviopaperia
  • läpinäkyvää kuviollista muovia
  • kullanväristä vesiväriä
  • mustaa nestemäistä mustetta, mistiä
  • kultaisia segmenttejä
  • kirjaintarroja

 

eino_mv
eino_mv_2

Ja lopuksi vielä video oman sivuni synnystä. Aloittelijana huomasin vasta editointi vaiheessa, että en ollut yhdessä kohtaa laittanut kameraa päälle vaan höpöttänyt yksikseni. Toivottavasti video kuitenkin avaa prosessia riittävästi.

Voit linkittää alle oman työsi. Mukavia askarteluhetkiä kaikille!

 Loading InLinkz ...