Tänään luukun takana on lukijani Anu-Riikka, joka tekee upeita art journal sivuja. Jos Art journal on sinulle tuntematon käsite, niin kurkkaa hänen blogiinsa Aromaattista arkea askarrellen

Anu-Riikka kertoo itsestään näin “Olen nelikympppinen kahden koululaisen äiti. Työskentelen pienten kehitysvammaistenkoululaisten kanssa. Paperiaskartelu, värin kanssa leikkiminen ja kuvien tekeminen on minulle lähes yhtä tärkeää kuin ilma, jota hengitän.”
 
 

 

Kiitos Minna, että saan olla mukana huikean ihanassa joulukalenterissasi. Luukkua varten sain haasteen paketoida joululahja ja tavalla tai toisella hyödyntää mixedmedia-osaamistani (kiitos) siinä. Tätä pitikin hetken aikaa miettiä, sillä olen pakettien suhteen silmiinpistävien ja perinteisten pakettien tekijä ja paketoin usein vasta aatonaattoyönä. Lopulta luukun paketti idea tuli 7vuotiaalta tyttäreltä, joka oli opetellut tekemään taitellen paperilootia. Hän opetti tämän taittelulootan minulle. 
 
 
 
 
Mixedmedia tuli mukaan siinä, että innostuin maalaamaan tähtitaivaan – mikä tuntuu olevan tämän jouluni teema – paperin kääntöpuolelle. Näin ollen tähtitaivas tuikkii laatikon sisällä ja reunoilla. Laatikkoon pääsi jo aiemmin tekemäni ja esittelemäni (http://askaskarruspaskarrus.blogspot.fi/2015/12/tuiki-tuiki-tahtonen.html) jouluinen somiste. Sellofaania, pellavalankaa ja paperi naura. Lisäksi yhteen sointuva pakettikortti. 
 
Lisää jouluisia juttuja ja lahjoja löydät blogistani Aromaattista arkea askarrellen http://askaskarruspaskarrus.blogspot.fi/. Ihanaa joulua ja tähtikirkkaita taivaita myös vuonna 2016. 
 
Anu-Riikka 
Kiitos Anu-Riikalle upeasta luukusta ja inspiroivaa ja aromaattista joulun odotusta sinulle! Onko kaikki lahjat jo pakattu? Vai meneekö sinne ihan viimeiseen yöhön? Minä olen tänä vuonna saanut lahjat pakattua ihan ennätys aikaisin.
PS. Lisää paketointi vinkkejä löydät täältä.