Tervetuloa joulukalenterin 11. luukun pariin. Tänään tiedossa on herkkuja Rauharentolan Sadun kanssa. Rauharentola on blogi, jota olen seurannut jo pitkään. Rauharentolassa sisustetaan, tehdään helppoja, mutta tosi kivoja DIY -juttuja ja ollaan kaikin puolin aika tyylikkäitä. Tykkään tosi paljon hänen menostaan ja olen tosi iloinen, että Satu lähti mukaan blogini joulukalenteriin. Vai mitä mieltä olette näistä Piparipopseista?!

 

 Pilli ja pipari


Piparintuoksuiset terveiset Rauharentolasta. Sain kutsun ja kunnian laajentaa hiukan reveriiriäni ja blogata tutun ja turvallisen CASA blogikotini ulkopuolella täällä Ku ite tekee blogin joulukalenterissa. Jänskää. Mä haluan jakaa kanssanne yksinkertaisen herkun, jolla muistaa näin joulun alla pieniä ja miksei isompiakin herkkusuita. Herkkujen lisäksi Rauharentolaan mahtuu toki paljon muutakin; sisustusta, DIY projekteja, lapsia ja vähän muotiakin. Tervetuloa vaan kurkkaamaan. Ovi on auki juuri sulle.Joulun tunnelma syntyy Rauharentolassa ensisijaisesti rauhallisesta & kiirreetömästä yhdessäolosta omien rakkaiden kanssa. Hyvästä ruoasta, ihanista tuoksuista ja kynttilänvalosta. Yksi joulun ehdottomista tuoksuista on piparin mausteinen tuoksu. Se jos mikä viimeistelee joulun tunnelman.

Tänä vuonna kokeilimme hiukan uudenlaista ideaa, jota varten tarvitaan vaahtokarkkeja, valkosuklaata, piparimuruja, paperipillejä, tageja ja sellofaania.

 
Työnnä paperipilli vaahtokarkin sisään. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Kasta vaahtokarkin pää sulaan suklaaseen. Pyöräytä sen jälkeen vaahtokarkkia piparimuruun ja anna suklaan kovettua. Popsit kuivuu hyvin korkeassa lasissa, jonka pohjalle on laitettu sokeria.

 

Kun suklaa on kovettunut kääri popsin ympärille sellofaania (tai kuten minä pala paistopussia). Sulje piparin muotisella tagilla johon olet kirjoittanut hyvän joulun toivotukset.

 


Vielä pienenä joululahjana tarjoan teille Teippitarhan alekoodin, jolla saat -20% tilauksestasi 13.12.2015 klo 23.59 saakka. Koodilla Kotopirkot -teippaa, klikkaat ostoskoriisi vaikkapa kasan pillejä ja tagejä näitä piparipopseja varten alehintaan.
Nautinnollista Joulun odotusta,

SatuPS. Vielä on klo 18.00 asti aikaa osallistua arvontaan.