Tänään blogissa vierailee Elisa La petite princesse -blogista. Elisan blogi on mukava hyväntuulenblogi täynnä kauniita kuvia ja ihania sisustusideoita. Seurasin La petite princesse -blogia jo kauan ennen kuin edes uskalsin haaveilla olevani joskus mukana Blogiringissä, joten on mahtavaa, että nykyisin voin esitellä Elisan bloggaajakolleganani. Aika hyvässä seurassa sitä vedetään. Elisan blogissa on muuten meneillään ihana arvonta, kannattaa osallistua täällä. Mutta sen enempiä pölisemättä, tervetuloa Elisa!

Meidän keittiöön on joulun ajaksi muuttaneet Ruusulan asukkaat. Heidän shabby chic –tyyppisesti sisutettu talonsa on ainutlaatuista arkkitehtityötä. Se on tehty suurella sydämellä ja tunteella. Ei suoria viivoja, ainoastaan lämpöä ja iloa.

Nojoo.. ihan kaunis ajatus, mutta shabbyisyydestään huolimatta väitän, että tämä on kaunein piparkakkutalo, jonka tyttäreni ovat ikinä nähneet. Vielä äidin ihan itse tekemä! He eivät näe sen vikoja, ainoastaan upeat puitteet. Ruusuja ja vaaleanpunaista! Luntakin! Uskoisin, että meillä aikuisilla olisi paljon opittavaa lapsilta. Ehkä olemme osanneetkin olla vilpittömän onnellisia joskus, se taito on vain unohtunut kaiken kiireen ja melskeen keskelle.

Jospa tänä jouluna tai ehkäpä lupaamme sen vuodelle 2016, että nautimme niistä pienistä tai isoistakin asioista. Ilman taka-alalta hiipiviä ”eihän tämä nyt mitään” , ”nämäkö vanhat” tai ”se nyt vaan on sellainen” -ajatuksia. Ollaan ylpeitä ja iloisia omista ja muiden saavutuksista ja tarkoitetaan niitä kauniita sanoja. Yksi pieni kohteliaisuus toiselle voi pelastaa hänen päivänsä, ja mitä sitten jos ei pelastaisikaan.. Ainakin sait jollekin aihetta hymyyn.

Iloista joulun odotusta!

Elisa —
http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/
http://instagram.com/lapetiteprincesseblog/
http://twitter.com/LPPblogi

Eikö ole ihana piparitalo? Olen aivan mykistynyt! Kiitos Elisa. Nyt vaan piparitaikinat tulille lukijat. Oletko jo tehnyt omasi? Linkitä tämän vuotinen tai aikaisemmin tekemäsi piparitalo, niin pääsemme ihailemaan joulun aikaista arkkitehtuuria. Linkittämällä piparitalosi tähän tai itse tekemäsi joulukortin tänne tai kommentoimalla joulukalenteria, olet mukana jouluisessa arvonnassa.

 

 

 

Alla olevasta kuvasta pääset katsomaan kaikki edelliset luukut. Ihanaa viikonloppua sinulle!