Joulu on kohta täällä! Ainakin askartelijasta tuntuu, että jouluvalmistelut on jo aloitettu. Erityisesti siksi, että tänä vuonna haluan järjestää blogissani Joulukalenterin, joka tarjoaa jouluisia ideoita jokaiselle päivälle. Rakastan joulufiiliselyä, ihan kaikkea siinä. Jouluista puuhastelua, tuoksuja, makuja ja valmisteluun liittyvää odotusta.

Kalenteriin olen suunnitellut jouluisia askarteluita, paketointi vinkkejä, DIY -lahjoja, ideoita kattaukseen, ruokalahjoja, leivonta vinkkejä. Mitä ikinä jouluun kuuluukaan!

Kysymys kuuluunkin. Haluaisitko sinä olla mukana? Mikä on sun paras joulureseptisi? Onko sulla ehkä paras idea joulukortteihin? Rakastatko järjestää pikkujoulut? Tai tiedätkö hyviä vinkkejä opettajien lahjoihin?

Kerro kommenteissa mistä sinä haluaisit kirjoittaa blogiini, mikä jouluinen idea olisi sinusta jakamisen arvoinen? Jätä mukaan spostisi, otan yhteyttä!

Niin jaj os joku miettii miksi jo nyt, niin siksi, että mitä enemmän ihmisiä mukana, sitä enemmän aikaa kannattaa varata  suunnitteluun.