Tämä pallo kuuluu samaan sarjaan silkkipaperipallon kanssa. Tein molemmat pallot aikanaan tyttäreni Monster High bileisiin. Tässä Pinjatassa ei ole mitään sisällä, mutta ulkonäöltään se muistuttaa Pinjata koristetta. Ja kun palloa ei hakata rikki, kestää se useammatkin bileet! Jos palloon haluaa piilottaa jotakin, täytyy alimmainen rekä tukkia paperilla, johon kiinnittää nauhan, jolla paperi vedetään pois ja sisällä oleva tavara vapautuu.

Tarvitset:

  • kreppipaperia haluamissasi sävyissä
  • sakset
  • liimaa
  • riisipaperipallovalaisimen

 

Leikkaa kreppipaperi ensin sopivan levyisiksi nauhoiksi. Pallon koosta ja halutusta hapsujen pituudesta riippuen. Leikkasin omat nauhani ihan mututuntumalla noin 10 levyisiksi. Tämän jälkeen hapsuta suikaleet. Tässä taas ihan vapaalla kädellä. omat suikaleeni taitavat olla noin puoli senttiä leveitä.

Kun nauha on hapsutettu, avaa se. Lopputulos näyttää suunnilleen tältä:

Aloita nauhan liimaaminen palloon alhaalta ylöspäin. Etene kerros kerrokselta ylöspäin. Älä jätä kerrosten väliin rakoja. Mitä tiiviimmin kerrokset laitat, sitä tuuheampi pallosta tulee.

Pöyhi hapsut lopuksi niin, että pallosta tulee kuohkean näköinen! Jos haluat, voit kiinnittää pallon alaosaan ruskean pahvikartion, jolloin lopputlos näyttää jäätelöltä.

Värikästä päivää sinulle!