Elämä on poikkeustilaa. Sen olen huomannut. Aina on jotain, joka vaikuttaa johonkin. On pienet lapset, opiskelut tai keittiöremontti. On rahasta tiukkaa tai kiirettä töissä. Aina on samanlainen mahdollisuus esittää tekosyitä tai elää täyttä elämää. 
Olen jo pitkään ajatellut, että pyrin elmässäni valitsemaan täyden elämän tekosyiden sijaan. Aina se ei onnistu, sillä tekosyitä keksii itseltäänkin salaa. En voi koska. En pysty sillä. Tai oma lempparini: sitten kun.
Heinäkuun pyhitän tavoitteelleni elää täyttä elämää. Pystyn, koska voin. Minulle se tarkoittaa hetkessä elämistä, tilanteisiin tarttumista ja uskallusta tarttua uusiin tehtäviin. Se tarkoittaa ajan ottamista itselleni ja asioille, joista pidän.

Heinäkuu

  • aikaa nauttia luonnosta ja puutarhasta
  • aikaa valokuvata
  • perheen yhteisiä retkiä lähiseudulle eväiden kanssa
  • hyviä treenejä
  • uusia reseptejä
  • sopivasti askartelua
  • uusi keittiö
  • ystäviä
  • leirielämyksiä

Mitä sinä toivot heinäkuulta?