Viime lauantaina järjestettiin Blogiringin kesäjuhlat. Ensimmäiset blogikekkerit, joille pääsin osallistumaan. Vähän jännitti, kun en oikeastaan tuntenut ketään edeltä käsin, mutta aivan turhaan! Bileet olivat mainiot!
Ja ihan vinkkinä kaikille muille, jos ikinä saatte kutsun ruokabloggaajien järjestämiin juhliin, jossa leivontabloggaajat kilpailevat kakkukisassa niin kannattaa mennä. On meinaan hyvät tarjoilut.
Valitettavasti jätin kamerani hotellihuoneeseen, joten kännykkäkuvilla mennään.

Ohjelmassa oli hyvän ruuan ja juoman lisäksi tutustumista toisiin bloggaajiin, pöytäseurueita kierrätettiin tarkoituksella, jotta tutustuisi mahdollisimman moneen uuteen ihmiseen. Sain mahdollisuuden vaihtaa kuulumisia monien mielenkiintoisten tyyppien kanssa. Osan blogia olen seurannut jo pitkään ja esimerkiksi Kinuskikissa on meidän perheessä ihan legenda, kun vanhin tyttöni tutkii hänen blogiaan erittäin ahkeraan.

Oli kuitenkin mukava huomata, että tapahtumassa oli mahtava me -henki. Oli kivaa huomata, että yhteistä puhuttavaa riitti ja samojen asioiden äärellä oltiin. Mielenkiintoista oli tutustua ihmisiin blogien takana ja kuulla hauskoja juttuja bloggaamiseen liittyen. Oli myös tosi mukavaa tulla uutena porukkaan niin, että heti toivotettiin tervetulleeksi ja koko illan sai tuntea kuuluvansa porukkaan. Tästä iso kiitos Blogiringin väelle!

Ruoka oli erinomaista. Ihania makuja ja kaunis esille laitto. Sen verran inspiroivaa, että mietin jo itse sopivaa ajankohtaa järkätä bileet hawaji teemalla. Me pääsimme myös maistelemaan seitsemää erilaista kakkua. Toinen toistaan upeampia. Siis juuri sellaisia kun kaikissa upeissa leivonta blogeissa on nähtävillä! Voin kertoa, että parhaan kakun valinta oli lähes mahdoton tehtävä. Omaksi suosikikseni taisi kuitenkin nousta passionhedelmää ja porkkanakakkua yhdistänyt kakku, jonka kuva on alla, vasemmassa yläkulmassa. Upean ulkonäkönsä lisäksi kakku maistui kerta kaikkiaan herkulliselta.

Tapahtumassa paljastettiin myös Kesän kuumin blogi voittajat. Tällä kertaa voiton nappasivat Karhupoikani Koda, Kinuskikissa ja Chocochili. Paljon onnea voittajille!

Kiitos vielä juhlien järjestäjille ja koko iloiselle bloggaaja porukalle mahtavasta illasta!