Nyt kun valo lisääntyy, ilma lämpiää ja kevät alkaa todenteolla olla täällä, kuoriutuu minustakin orastava puutarha ihminen. Yritän joka vuosi tehdä jotakin pientä pihallamme. Istutan kukkia, virittelen jotakin rakennelmia, korjaan entisiä, istutan lisää kukkia. Tiedätte kai. Peruspuutarha elämää.

Joka kevät olen yhtä iloisesti yllättynyt kun kasveja tunkee tutuille paikoille. En tunnista niistä läheskään kaikkia. Varmuuden vuoksi en siis myöskään kitke kukkapenkkejäni, vaan ne rehottavat villissä luonnontilassa.

Tämä hauska kortti syntyi puutarha tunnelmissa. Kaikki materiaalit on Flow -lehdestä leikattuja ja korttipohjalle koottuja. Pesukarhu oli oikeastaan paperinukke, jonka olen pukenut asiaan kuuluvasti kukkakauppiaaksi. Osat olen kiinnittänyt paikoilleen ompelemalla, liimaamalla ja kohotarrapaloilla.
Kaiken kaikkiaan mukavaa näpertelyä!

Oletteko te tutustuneet Flow lehteen?