Hedelmänuolet ovat monenlaiseen ruokavalioon ja juhlapöytään sopiva herkku, josta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin! Tekeminen on helppoa. Riittää kun pilkot hedelmät sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja pujotat ne puiseen grillitikkuun. Halutessasi voit askarrella paperista nuolien sulat.

Näihin nuoliin olen käyttänyt tuoretta ananasta, appelsiinia, vesimeloonia, kiiviä ja viinirypäleitä. Voit vaihdella hedelmiä sesongin mukaan ja kesällä esimerkiksi vaihtaa hedelmät kotimaisiin marjoihin.

Hedelmät sisältävät aina sokeria, eivätkä ne siten ole varsinaisesti vähähiilihydraattisia. Hedelmien syömisellä voidaan kuitenkin katsoa olevan muita etuja. Tiedätte kai, vitamiinit ja kivennäisaineet. Ja juhla herkuista ne taitavat kuitenkin olla niitä parhaimpia valintoja, jos makeaa haluaa maistaa. Vaihtamalla hedelmät marjoihin vaikutat suotuisasti myös sokerin määrään.