Taannoisella Amerikan matkalla osallistuin tapahtumaan nimeltä Prima Art Venture 2015, jossa kahden päivän aikana osallistuttiin kuudelle kurssille. Kaikkia kursseja opetti upea opettaja ja kaikki tarvikkeet tulivat luonnollisesti Primalta. Kurssit olivat keskenään todella erilaisia, joten vaihtelua riitti. Tapahtuma keskittyi erityisesti Finnabairin uuden mixed media linjan ympärille.

Tämän sivun olen tehnyt Trina McClunen tunnilla, yhtenä kolmesta sivusta. Trina on kotoisin Uudesta Seelannista ja hän on todella aurinkoinen ja positiivinen henkilö!

Ilman kommelluksia tämä sivu ei syntynyt. Käytössä oli mielestäni hieman erikoinen tekniikka, jossa tavallista liimaa levitettiin sabluunan läpi tausta paperille ja siihen päälle ripoteltiin pieniä helmiä. Helmet eivät tietenkään tarttuneet kovin hyvin liimaan kiinni, joten opettaja suositteli laittamaan kotona päälle uuden kerroksen liimaa. Nokkelana tyttönä lisäsin liiman heti helmien päälle ja kuivasin sen kuumailmapuhaltimella. Lopputoksena liima kuivuivalkoiseksi ja jouduin tekemään pohjan uudelleen. Itse suosittelisin tämän tyyppiseen tekniikkaan gel mediumia, joka on tavallista liimaa kolmiuloitteisempaa ja helmet uppoavat siihen paremmin. Lopputulos on kuitenkin kivan näköinen ja antaa sivulle mukavaa tekstuuria!

Oletteko te käyttäneet lasihelmiä askartelussa?