Hyvää pääsiäistä
Meillä pääsiäistä vietetään perinteisesti hyvän ruuan ja ystävien seurassa. Ruokaa tehdään yhdessä ja usein menu on perinteisen kokeileva. Eli lammasta syödään, mutta sen kaveriksi on joka vuosi keksitty jotakin uutta. Tänä vuonna lammas saa kaverikseen Lähi-idän makuja.
Hyvää pääsiäistä

 

Pääsiäinen antaa myös luvan kattaa pöytä upeaksi ja ottaa käyttöön keväisiä, kirkkaita värejä. Sesongin kukat, helmihyasintit, viimesitelevät kattauksen. Osa helmihyasinteistä on istutettu lasipurkkeihin, jolloin niiden kauniit sipulitkin pääsevät esille.

Hyvää pääsiäistä

Kattaukseen voi hakea ideoita ulkoa luonnosta. Upeat pajunkissat kannattaa ottaa mukaan kattaukseen. Niistä voi tehdä kukka-asetelmia tai laittaa jokaisen ruokailijan lautaselle pienen oksan.

Ihanaa pääsiäistä teille kaikille!