Olen näihin kuviin älyttömän tyytyväinen. Kuvia oli kiva ottaa, ilma oli ihana, asu oli hyvä, tukka oli hyvin, meikki oli onnistunut. Tuli oikein sellainen buusti omaan itsevarmuuteen näiden kuvien myötä. 
Vaikka en olekkaan kovin ulkonäkö orjentoitunut ihminen, kuljen monesti verkkareissa ja ikään kuin käytännöllisissä vaatteissa, huomaan miten suuri merkitys sillä on, että välillä tosiaan panostaa itseensä. Käy vaikka kampaajalla hakemassa uutta ilmettä, laittaa kauneimman väristä huulipunaa ihan tavallisena päivänä tai testaa niitä farkkuja joihin ei ole vähään aikaan mahtunut. Se on kuulkaa hyvä fiilis mikä siitä tulee kun huomaa että tässähän sitä ollaan keski-iän kynnyksellä vielä ihan vetävässä kunnossa.
Otan kuvat aina itselaukaisimella, niin ei turhaa ujostuta poseerata. Kokeilen erilaisia asentoja ja etsin kuvakulmia, jotka mielestäni tuovat parhaat puoleni esiin. Jo pelkästä kuvaamisesta tulee yleensä hyvä fiilis. Tässä sitä vaan vedetään kuin supermalli. Hih!

Vaatteet: Takki Seppälä, ruusupaita Junarose, farkut Kappahal

Millaisilla jutuilla te hemmottelette itseänne ja buustaatte itsetuntoa?