Mun piti kirjoittaa uuden vuoden tietämillä katsaus menneeseen vuoteen, mutta en ehtinyt! Toisaalta, miksi kiitollinen pitäisi olla vaan juuri uuden vuoden ensimmäinen viikko, ehkä olisi hyväkin vähän venyttää ajatusta siihen suntaan, että olisi päivittäin kiitollinen siitä on. Tässä ja juuri nyt.

Vuosi 2014 oli ikimuistoinen. Matkustelin paljon, laskin nopeasti, että vuoden aikana kävin  Yhdysvalloissa, Ruotsissa, Englannissa, Virossa, Norjassa, Tanskassa ja Kreikassa. Vuoden aika tein kolme numeroa Paperilla -lehteä, valmistuin ammattikorkeakoulusta, perustin uuden blogin ja pystytin kasvihuoneen. Samaan aikaan vuoteen liittyi luopumista. Vanhan blogin lopettaminen oli ristiriitaista. Paperilla -lehden loppuminen tuntui samaan aikaan helpottavalta ja äärimmäisen ikävältä. Valmistuminen oli yhden aikakauden loppu.

Kun mennyttä vuotta katsotaan taakse päin, niin eniten kiitollisuutta herättää ihana arki, joka kaikesta huolimatta rullaa mukavasti, elämä on perusonnellista ja joka päivä riittää syytä iloon ja onneen. Instagram tilini on täyttynyt kuvista, jotka kertovat arjestani. On lapsia, kauppareissuja, aamupaloja, eläimiä, kotia ja puutarhaa. Iphone on kohdallani mullistanut valokuvaamisen. Kuviin tallentuu entistä enemmän sitä kaikista tärkeintä, ihan tavallista elämää.

Tammikuun amerikan matka oli hieno! Ensimmäistä kertaa elämässäni vierailin USA:ssa. LosAngelesin alueella ja Anaheimissä CHA -messuilla.

Helmikuussa tein paljon skräppäystä ja vierailin Särestöniemen taiteilija kodissa. Laskettelinkin, mutta se vaan ei taida olla minun lajini!

Maaliskuussa askartelu inspis oli vahva! Käytiin myös Vuokatissa ja Angrybirds puistossa. Hauska reissu, jolla anoppikin oli mukana.

Huhtikuussa messuiltiin Paperilla- ja Ihana-lehden kanssa, pystytettiin kasvihuonetta ja elettiin mukavaa kevättä!

Toukokuussa käytiin Einon 10v juhlamatkalla Lontoossa, pidettiin kursseja ja tehtiin pihahommia.

Kesäkuu oli lomakuu. Käytiin lasten kanssa Saaremaalla, viljeltiin, hoidettiin pihaa, mökkeiltiin ja löydettiin ensimmäiset kanttarellit.

Heinäkuussa mökkeiltiin, käytiin mummoloissa, tehtiin parisuhde matka (ilman lapsia!) Osloon, rakennettiin terassia ja uitiin!

Elokuussa olin järjestämässä Matka luovuuteen tapahtumaa, joka oli aivan mahtava juttu. Kuopus aloitti esikoulun ja uusi työtila alkoi näyttää siltä, että kohta päästään muuttamaan!

Syyskuussa nautittiin syksyn sadosta, opiskeltiin valokuvan terapeuttista voimaa, harrastettiin partiota ja ihailtiin luonnon kauneutta.

Lokakuussa tehtiin koko perheen kanssa reissu Legolandiin! Juhlittiin mummon syntymäpäiviä ja askarreltiin Harry Potter bileiden rekvisiittaa.

Marraskuussa juhliittin isiä! Ja Harry Potteria! Ylipäätään yritettiin piristää pimeää syksyä.

Joulukuussa valmistuin. Pakkasin lahjoja, kävin joulumyyjäisissä ja askartelin joulukortteja.

Kiitos vuosi 2014, olit hyvä.

Mikä oli sinun viimevuoden kohokohtasi?