Tee itse juhlakoristeet. 
En voi luvata, että säästäisit rahaa tai aikaa, mutta sen voin luvata, että tekeminen on hauskaa ja helppoa ja saat taatusti haluamasi värimaailman. Silkkipaperia näet myydään nykyisi kaikissa satenkaaren väreissä, sekä erilaisissa mustan ja metallin sävyissä. Värivalikoimaa siis riittää. Eikä silkkipaperi nyt niin kallis materiaali ole, ainakaan sen riittoisuuteen verrattuna.
Tee se itse juhlakoristeet
Innostuin askartelemaan juhlakoristeita! Tämä viiri on tosi hauska koriste monenlaisiin pippaloihin. Tarvitset vain  silkkipaperia, sakset, narua ja nauhaa. Tekniikka on yksinkertainen, helppo ja nopea. Lopputulos sen sijaan hauska ja näyttävä. Hinta -laatu suhde niin sanotusti kohdallaan.
Tee se itse juhlakoristeet
Silkkipapereita saa monista kaupoista, nämä kyseiset on hankittu Ikeasta. Tekeminen on superhelppoa ja halpaa. Leikkaa silkkipaperi arkki puoliksi. Taita kahtia, leikkaa hapsuille, rullaa, kierrä ja solmi yhteen. Langan voi halutessaan peittää tupsujen väriin sopivalla washiteipillä. Näiden tupsujen tekeminen onnistuu myös lapsilta. Väriä vaihtamalla koriste muuntuu hääkoristeesta lasten kutsujen iloksi. Tai vaikka ristiäisiin.

 

Tee itse juhlakoristeet

Oletteko te tehneet juhlakoristeluita itse?

Terveisin, Minna