skräppäys - hääpäivä

Voitteko kuvitella, meillä oli 12. hääpäivä juhannuksena. Googlasin juuri, että kyseessä ovat silkkihäät. Silkkihansikkain meitä on kohdeltukkin. Kun on kaksitoista vuotta saanut rakastaa, niin ei voi kokea itsensä kun onnekkaaksi. Olen monesti miettinyt miksi juuri me, mikä on se tekiä joka on yhdistänyt meitä kaikki nämä vuodet. Me kumpikin ollaan muututtu. Meistä on kasvanut aikuisia, vanhempia ja me ollaan sekä kasvettu yhteen, että löydetty jotain omaa.

skräppäys - hääpäivä

Skräppäys – hääpäivä

Me viihdytään äärimmäisen hyvin yhdessä, mutta pystytään toteuttamaan itseämme myös toisesta erossa,  omien kiinnostuksen kohteidemme parissa. Mutta samalla me ollaan myös kiinnostuneita toisen haaveista ja unelmista ja yritetään tukea toisiamme niiden saavuttamisessa. Me ollaan hyvä tiimi. Me nauretaan samoille asioille, me ollaan erimieltä monissa asioissa, mutta pystytään kuuntelemaan ja kunnioittamaan toisen mielipidettä. Me ollaan parhaat ystävät sen lisäksi, että me ollaan mies ja vaimo, äiti ja isi. Me ei olla vanhemmuuden pyörteissä hävitetty toisiamme.

Mä toivon, että meillä olisi tulevaisuus täynnä onnea, terveyttä, rakkautta ja hellyyttä. Kaikkea sitä, mitä tähänkin asti. Olet rakas!

Mikä on parisuhteen salaisuus? Vai onko sellaista? Millaisen parisuhteen haluaisit? Mikä on toimivan liiton perusta?

skräppäys - hääpäivä

 

Erilainen blogihyppely

Sain Kaisalta haasteen kertoa vähän siitä mitä minulla on työn alla juuri nyt ja mikä ylipäätään inspiroi tällä hetkellä. Päätin tehdä tälläisen videon, missä pääsen höpöttämään aiheesta ilman että kukaan keskeyttää! Amatöörinä en tajunnut, että videota varten kameran olisi järkevää olla vaakatasossa, mutta tekemällä oppii!

Jos inspiroiduit, nappaa haaste mukaasi! Ja tule kertomaan minulle, jotta pääsen lukemaan vastauksesi.

Terkuin, Minna