Viikko Oslossa on mennyt nopeasti! Tänään on kotiin lähdön aika. Ehdimme vielä viettää syntymäpäivääni kaupungin vilinässä ennen kuin lento lähtee kohti kotia. (PS. Olen 35v. Puolessa välissä seitsemään kymmeneen.)Hyvän loman tunnistaa siitä, että on ihanaa palata kotiin! On oikeastaan jo hirveä ikävä lapsia ja omaa kotia. Oikeastaan haluaisin jo olla kotona tämän ihastuttavan vanhan kahvilan sijaan, jossa nautiskelen kahviani herkullisen paikanpäällä leivotun omenapiirakan kera, jossa päällä on pallo oikealla vanilijalla maustettua jäätelöä merituulen vilvoittaessa.

Viikon aikana olemme tavanneet ystäviä, nauttineet kahdenkeskisistä hetkistä, käyneet vuonoristeilyllä, syöneet erittäin hyvää vegaani ruokaa ja osallistuneet Oslo Suscon tapahtumaan, josta lisää myöhemmin! 

Ihanaa kesää kaikille! Nautitaan helteistä nyt, ompahan sitten marraskuussa jotain mitä muistella!

Terkuin, Minna