Tämä sivu on vanhaa tuotantoa ajalta ennen askartelupaussia. Olen halunnut luoda voimakkaita jännitteitä niukan värimaailman ja sommittelun avulla. Tykkään käyttämästäni kuvasta todella paljon, vaikka se sommitelmataan onkin hieman erikoinen. Koska halusin jättää kuvan keskiöön ja lisätä sen voimaa, en ole lisännyt työhön kovin monimutkaisia koristeita tai tekniikoita.

Sivu kertoo oman tilan tarpeesta, siitä kuinka sosiaalisen elämän vastapainoksi kaipaan yksinäisyyttä ja rauhaa. Hiljaisuutta. Siihen asuinpaikkamme on onneksi omiaan. Täällä on tilaa hengittää. Sivu on syntynyt jo keväällä, mutta jäänyt julkaisematta. Ehkä aika ei ole aikaisemmin ollut sopiva. Nyt kun ympärillä on kesä, paljon valoa ja energiaa, niin tämänkin sivun jakaminen tuntuu luonnolliselta ja helpolta.

Miten on, oletko sinä enemmän introvertti vai ekstrovertti?

Hauskaa päivää sinulle, kumpi sitten oletkin!